onsdag 19. november 2014

5 feil å unngå når beste datingside!

1. Sende Beste Datingside Form Letters

I stedet for å skrive en antologi om hva du TROR kvinner ønsker å høre, lese deres profil, kommentere noe du er enig med dem på, spør en ikke 'ja' eller 'nei' spørsmålet og komme seg ut. Rask, personlig og enkel. Så enkelt er det. Ingen ønsker å lese en roman-de ønsker å være engasjert. Engasjere dem ned linjen du kan få engasjert selv.
2. Ikke Lese mellom linjene

Hvis alt du ser er bilder av en kvinnes ansikt og ingen under halsen, kan det være noe hun skjuler. Menn, ikke får catfished ved å lese hele sin profil før du sender ut en (kort) melding. Gjør research før å bli involvert i noe kunne du har unngått hadde du bare tatt deg tid til å lese.
3. Middag Datoer

Sittende over for noen mens du ser dem spade mat i munnen er like ubehagelig som det høres ut hvis du ikke kjenner personen. Fra mat i tennene til overprisede regninger som du må plukke opp, bare møte kvinner for en kaffe eller en cocktail på ditt første utflukt. Hvis du tror de er middagsbordet klar av den tredje date, gå for det. Men rushing til en restaurant er mye mer lagt press enn noen første date trenger å være.
4. Bor Online Too Long

Så du møtt noen du kontakt med? Great! Nå tar den samtalen ut av cyber space og inn den virkelige verden. Poenget med å gå online for å møte noen er å møte dem i person. Hvis du bor online samtaler for lenge uten å spørre dem ut, eller vice versa kan du risikere å bli degradert til den fryktede Friend Zone, og du trenger ikke en brevvenn, må du ha en kone. offline så snart du kan, og møter!
5. Bruk en internettside Only

Det er så mange online dating nettsteder å velge mellom, fra nisje-områder til større basseng betalte nettsteder, og til og med gratis nettsteder. Du har et vell av alternativer å velge mellom. Jeg anbefaler alltid å få en betalt nettsted og en gratis nettsted fordi det er som å være i to barer på en gang. De betalte nettstedet er for likesinnede, klar for kjærlighet singler, og den frie sitter er den single bar av internett. Ha det gøy, mingle og snakke med alle som fanger øyet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar