onsdag 19. november 2014

Beste 3 datingside måter å komme over 50+ dating.

Number 1. Gi opp din selvødeleggende holdning.

Jeg vil du skal vite at å kritisere deg selv hver eneste dag - dusinvis av ganger om dagen - tar en toll på din psyke. Du begynner å tro historien du forteller deg selv om hvordan feil du er, i stedet for hvordan virkelig fantastisk du er som en kvinne over 50.

Prøv å skifte denne måten å tenke på ved å se i speilet på badet hver morgen samtidig fortelle deg alt du enten elsker om deg eller er takknemlig for om du i livet ditt.

Number 2. begrensende nettdatingsider Beliefs Om Tilgjengelig Mene.

De fleste kvinner tror det som gjør en god mann er hans evne til razzia henne av hennes føtter, vin og spise henne på de beste restaurantene rundt i byen og gi gavene og en svært velstående livsstil.

Nå ønsker jeg å dele en hemmelighet med deg at du allerede vet om du har fulgt bloggen min for en stund. Penger gjør ikke en kvalitets Man. Hvordan en mann behandler deg og hvordan du føler rundt en mann er langt viktigere.

Jeg har en tidligere klient som er svært vellykket profesjonelt, og hun fant seg selv forelsket i en mann som er en mannlig sykepleier. De har et fantastisk forhold, og hun føler at hun fikk den beste mannen i verden fordi han gjør henne føler absolutt elsket, verdsatt og elsket. Legg merke disse følelsene har ingenting å gjøre med penger eller det faktum at hun out-tjener ham.

Men mange profesjonelle kvinner ville ha slått sine nesen opp over denne mannen, erklærte noen mindre enn en lege, advokat eller revisor ikke ville kvalifisere som et kvalitets Man i deres øyne.

Mange menn er online som er gode menn og ønsker noe mer enn å gjøre deg lykkelig. Fyren med magen kan gjøre den største mannen i verden. Du må bare gi dem en sjanse.

Number 3. Gi opp din lukket hjerte så du kan ha Forholdet du virkelig ønsker.

Glad senior coupleYou trolig vil ha en kvalitet mannen i ditt liv slik at du ikke lenger trenger å føle seg så alene lenger. Høyre? Jeg får dette. Og intellektuelt, kan du sannsynligvis selv visualisere deg selv med en mann i livet ditt. Likevel er ditt hjerte virkelig åpen for å la en stor mann å gå inn i livet ditt?

Fordi la noen inn i ditt hjerte igjen er SKUMMELT. Du har sikkert blitt såret i det siste når det gjelder kjærlighet, og det føles ikke veldig bra, gjorde det? Så hva gjør du? Du beskytter hjertet, å bruke unnskyldninger som jeg er for opptatt til å date eller mine barnebarn trenger meg eller er det ingen gode menn til dato og listen fortsetter.

Noen ganger kan vi ikke engang se hvordan vi sabotere vår kjærlighetsliv. Jeg har snakket med kvinner som forteller meg at de har vært på fem datoer og de kunne ikke finne Mr. Right slik at de er klar til å slutte. Det tar mye av arbeidet med å finne den rette mannen for deg.

Hvis du tror han vil dukke opp på første forsøk, du tuller deg selv. Dette er hvorfor det er så viktig å ha en trener på plass for å motivere deg når det blir tøft. Du ønsker å ha hver dating verktøy og ferdigheter tilgjengelig for deg i din dating verktøykasse slik at du kan holde fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar